RO
Hotel Edma. Prima opțiune de 4 stele din Alexandria!
REZERVARE ONLINE

Restaurant La Strada

La Strada este un veritabil etalon gastronomic și, în acelaşi timp, un spațiu impresionant prin eleganță și originalitate arhitectonică.

Restaurantul à la carte, cu o capacitate de 100 de locuri, completat de încăpătoarea terasă de 70 de locuri, oferă o atmosferă desăvârșită și o experiență culinară memorabilă. În spațiile ample, desfășurate somptuos pe două niveluri, piesele de mobilier, accesoriile și texturile de calitate creează un aer minimalist și rafinat, cu o cromatică perfectă, înviorată de notele de turcoaz.

Grija pentru detalii continuă cu meniul sofisticat și savuros - semnat de Chef Răzvan Alexandru - și cu vesela finisată manual, din colecția Churchill.

În spațiul exterior, abundența vegetală, amenajările cu stil și muzica bună creează un spațiu tonic, cu o abordare proaspătă și diferită. Terasa funcționează tot timpul anului, în sezonul rece fiind un spațiu încălzit, destinat fumătorilor.

Pentru livrări și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0754 400 401.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

Profesionalism

Ai încredere în echipa noastră, care-ți va fi alături pe tot parcursul organizării evenimentului, și vei beneficia de servicii de calitate, complet personalizate.

La Hotel EDMA oferim experiențe fabuloase, cu adevărat de 4 stele, și creăm împreună cele mai frumoase amintiri!

Reușim să organizăm evenimentul exact așa cum l-ați visat, prin:

În tot ceea ce hotărâm și facem împreună, pentru noi sunteți mai mult decât clienți, sunteți parteneri în organizarea celui mai rafinat eveniment.

Alte evenimente

Elegant, rafinat și versatil, Hotelul EDMA se remarcă printr-o suită unică de spații spectaculoase, adecvate atât petrecerilor intime, aniversărilor sau banchetelor, cât și evenimentelor majore corporate. Clasificarea reală de 4 stele reflectă standarde de excelență, dotări și facilități superioare chiar și unora dintre locațiile de 5 stele.

Preparatele EDMA, concepute de Chef Răzvan Alexandru și pregătite în una dintre cele mai dotate bucătării Horeca din Alexandria, sunt - după cum se poate vedea și în fotografii - originale, savuroase și impecabil prezentate.

La EDMA, aveți libertatea totală de a vă alcătui meniul dorit, alegând felurile preferate din bogata și selecta noastră ofertă culinară.

Pentru vizionări, detalii și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0756 056 401.