Meniu conceput de chef Răzvan Alexandru
Salată de vinete coapte pe jar, feta și roșii uscate | Ruladă din piept de curcan și caise confiate | Tartină cu somon fume și alge wakame | Chiftele de pui în crustă de susan alb și negru | Mix de măsline marinate | Crin din salam de Sibiu | Tartină cu icre de crap și citrice | Rulou de șuncă York și salată à la rousse | Cașcaval afumat | Duo din pastramă de porc și vită
Din mare
File de șalău de Nil în crustă de panko | Legume marinate la grătar | Piure de mazare | Sos de citrice
Tradițional
Sarmale din carne de porc | Mamaligă | Bacon crocant | Smântână | Ardei iute
Grill
Ceafă de porc marinată și piept de pui umplut cu spanac | Cartofi la cuptor | Sos de piper verde și salată de sezon
Băuturi incluse în meniu
Apă plată/minerală (sticlă 0.75l) | Coca Cola , Sprite, Fanta (sticlă 1.25l) | Cafea (ceașcă 200 ml)
Pentru informații suplimentare și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0756 056 401.