Meniu conceput de chef Răzvan Alexandru
Aperitiv
Salată de vinete coapte pe jar, feta și roșii uscate | Terină de gouda în crustă de ierburi | Iris cu somon fume și alge wakame | Chiftea de pui în crustă de susan alb și negru | Crakers cu cașcaval afumat și dulceață de ceapa roșie caramelizată | Salată de pui și ciuperci champinion | Ou de prepeliță și floare comestibilă | Crin din salam de Sibiu | Tartină cu păstrăv fume | Con de tomate cu mousse din ficat de pasăre și zmeură proaspată | Duo din pastramă de porc și vită | Frigăruie capresse | Ruladă din piept de pui și caise confiate
Din mare
Duo din file de păstrav și file de șalău de Nil | Legume marinate la grătar | Piure de mazare și sos échalotte
Tradițional
Sarmale din carne de porc | Mămăligă | Bacon crocant | Smântână și ardei iute
Grill
Cotlet de porc marinat și rulou din piept de curcan | Cartofi la cuptor | Sos de piper verde și salată de sezon
Băuturi incluse în meniu
Apă plată/minerală (sticlă 0.75l ) | Coca Cola, Sprite, Fanta (sticlă 1,25l ) | Cafea (ceașcă 200ml)
Fructe și alune
Pentru informații suplimentare și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0756 056 401.