Meniu conceput de chef Răzvan Alexandru
Aperitiv
Vitello tonnato cu ou de prepeliță | Salată de vinete coapte pe jar | Tartină cu icre de crap și citrice | Coșulet cu file de ton tapetat cu susan | Mix de măsline marinate | Castravete | Chifteluțe din carne de porc | Cașcaval | Crin din salam uscat | Cotlet haiducesc | Capressa cu telemea | Rulou din șuncă York cu salată de crudități | Ruladă cu spanac și cremă de brânză Philadelphia.
Din mare
File de doradă | Mix de legume | Sos tzatziki
Tradițional
Sarmale din carne de porc | Mămăligă | Bacon crocant | Smântână și ardei iute
Grill
Cotlet de porc cu os și curcan capresse | Cartofi cu mozzarella | Sos de smântână | Salată de sezon.
Băuturi incluse în meniu
Apă plată/minerală (sticlă 0.75 l) | Coca Cola, Sprite, Fanta (sticlă 1,25 l) | Cafea (ceașcă 200 ml)
Fructe și alune
Pentru informații suplimentare și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0756 056 401.