Meniu conceput de chef Răzvan Alexandru
VARIANTA 1
Aperitiv
Vitello tonnato cu ou de prepeliță | Terină de gouda în crustă de ierburi | Iris cu păstrav fume și alge wakame | Ruladă de pui și caise confiate | Crakers cu cașcaval afumat și dulceață de ceapă roșie caramelizată | Tartină cu salată de pui, ciuperci champinion și floare comestibilă | Coșuleț cu file de ton tapetat cu susan | Crevete torpedo | Grisină prosciutto | Mix de măsline marinate | Con de tomate cu mousse din ficat de pasăre și zmeură proaspată | Linguriță cu somon fume și fruct de capere | Fruct physalis
Tradițional
Duo de sarmale de varză și vită | Mămăligă | Bacon crocant | Smântână și ardei iute
Grill
Pulpă de rață confiată | Mușchiulet de porc la cuptor | Cartofi la cuptor | Sos de piper verde și salată de sezon
Băuturi incluse în meniu
Apă plată/minerală (sticlă 0.75l) | Coca Cola, Sprite, Fanta (sticlă 1.25l ) | Cafea (ceașcă 200ml)
Fructe, alune
Pentru informații suplimentare și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0756 056 401.
VARIANTA 2
Aperitiv
Vitello tonnato cu ou de prepeliță | Terină de gouda în crustă de ierburi | Iris cu păstrav fume și alge wakame | Ruladă de pui și caise confiate | Crakers cu cașcaval afumat și dulceață de ceapă roșie caramelizată | Tartină cu salată de pui, ciuperci champinion și floare comestibilă | Coșuleț cu file de ton tapetat cu susan | Crevete torpedo | Grisină prosciutto | Mix de măsline marinate | Con de tomate cu mousse din ficat de pasăre și zmeură proaspată | Linguriță cu somon fume și fruct de capere | Fruct physalis
Din mare
File de somon nordic | Orez salbatic | Piure de mazăre | Sparanghel | Creveți și sos de homar
Grill
Pulpă de rață confiată | Mușchiulet de porc la cuptor | Cartofi la cuptor | Sos de piper verde și salată de sezon
Băuturi incluse în meniu
Apă plată/minerală (sticlă 0.75l) | Coca Cola, Sprite, Fanta (sticlă 1.25l ) | Cafea (ceașcă 200ml)
Fructe, alune
Pentru informații suplimentare și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0756 056 401.