RO
Hotel Edma. Prima opțiune de 4 stele din Alexandria!
REZERVARE ONLINE

Eleganță

Trăiește experiența EDMA și descoperă atmosfera fabuloasă creată de decorul de poveste și spațiile spectaculoase, generoase și intime deopotrivă.

Pe o piață cu o ofertă bogată de restaurante și săli de petreceri, întrebarea care apare firesc este: de ce să ne alegeți pe noi pentru organizarea evenimentului dumneavoastră? Răspunsul nostru vine simplu, asumat și responsabil!

Pentru că oferim:

Salon Arcadia

Salonul Arcadia, cu o impresionantă capacitate de 290 de locuri, cucerește prin grandoare și strălucire. Candelabrele spectaculoase, ferestrele impunătoare cu drapaje bogate, coloanele maiestuoase și mobilierul elegant se îmbină perfect într-o atmosferă fastuoasă.

Contrastele rezonante dintre tonurile de albastru închis și nuanțele eclatante de auriu desăvârșesc farmecul arcadelor somptuoase, excelent puse în valoare de iluminatul magic.

Spațiul generos de dans, sistemul de climatizare performant, preparatele savuroase și servirea ireproșabilă garantează reușita evenimentelor de amploare, cu stil și mult bun-gust.

Pentru vizionări, detalii și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0756 056 401.

Salon Aristocrat

Distins și somptuos, salonul Aristocrat inspiră noblețe până la cel mai mic detaliu. Rafinamentul clasic al designului interior, lemnul autentic, în tonuri predominant închise, texturile bogate și finisajele ireproșabile construiesc o atmosferă intimă și sofisticată.

Salonul, cu o capacitate de 140 de locuri, este locul ideal pentru evenimente fastuoase, grație decorului spectaculos și preparatelor de mare finețe, servite pe veselă din porțelan de cea mai bună calitate.

În plus, spațiul este extrem de versatil, oferind posibilitatea de compartimentare prin separeuri.

Pentru vizionări, detalii și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0756 056 401.

Salon Allegria

Salonul Allegria, dedicat copiilor și evenimentelor fericite din viața lor, este un concept ingenios, reconfortant și ludic ce completează suita de spații unice pe care vi le punem la dispoziție.

Salonul – vesel, colorat și confortabil – cuprinde o zonă de masă generoasă și o zonă gaming - multimedia cu dotări moderne. 

Allegria poate găzdui evenimente cu până la 30 de participanți.

Pentru vizionări, detalii și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0756 056 401.

Salon Panoramic

Salonul Panoramic, singurul roof-top din Teleorman, va fi un spațiu fascinant și plin de strălucire. Situat la ultimul nivel al hotelului, salonul își va justifica pe deplin numele, oferind o priveliște impresionantă, de mare efect.

Spațiul, amplu și extrem de primitor, va fi la înălțime din toate punctele de vedere, va avea o capacitate de 200 de locuri și va materializa spectaculos conceptul The sky is the limit.

Lucrările de amenajare vor fi încheiate în cursul verii.

Pentru detalii și rezervări, vă invităm să ne contactați telefonic la numărul 0756 056 401.